Paraplyer med dit brand sælger og laver massere af reklame for dig

Blog

En paraply er ideel til at reklamere for din forretning. Det har mange virksomheder for længst fået øjnene op for.Påtrykte logoer og forretningsmeddelelser på en paraply er en af de mest populære former for marketing i dag.Vil du profilere din virksomheds produkter og tjenester og tiltrække dine kunderer paraplyen svaret. En paraply med et logo, et brand eller blot en meddelelse er den foretrukne forretningsfremmende gave i erhvervslivet til virksomheder. Dette skyldes ikke alene, at de er bærbare, det skyldes også, at de bruges regelmæssigt af mennesker indenfor alle samfundslag og i alle aldre! Paraplyer genkendes let i en folkemængde. En anden vigtig årsag til, at paraplyer er populære, er at de kan bruges i alle mulige situationer, uanset om de bruges til personlige formål eller til kampagner. Golf er f.eks. et yndet tidsfordriv for mange virksomhedsledere, og de bruger ofte store paraplyer til at fremme deres virksomheder, når de er på golfbanen, hvor mange ser dem.

Holdbarhed skræver naturligvis, at reklameparaplyen er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Når vi tilbyder vore kunder muligheden for at designe deres egen unikke paraply, lægger vi høj grad vægt på at kunden kan vælge den bedste kvalitet i vores kollektion af alle mulige paraplyer.En golfparaply blå skal være konstrueret, så den kan modstå regn, vind eller sne. Kvaliteten af ​​de paraplyer, du giver væk gave til dine kunder, har stor betydning for din virksomheds image og omdømme. Det, at du bruger højkvalitets paraplyer i dine kampagner, vil få dine kunder til at forbinde dit firma med høj kvalitet og holdbarhed, og det vil med tiden forbedre dine kunders”goodwill” overfor dit firma. Denne form for kreativ markedsføring vil over årene eksponere dit firma og hjælpe dig i dine bestræbelser på at udvikle livslange forretningsforbindelser med dine kunder.

Vi har hos Paraplybutik mange forskellige kategorier af paraplyer,der kan indgå i dine salgsfremmende fremstød på det marked, hvor du sælger dine varer eller tjenester. Du kan gå ind på vores hjemmeside og udforske de forskellige modeller for at finde det design, den størrelse eller farve, der matcher alle dine marketingbehov!

Vil du bestille paraplyer med dit personlige logo på? Her er hvad du skal gøre, når du henvender dig til os:

–              Fortæl os hvilken størrelse dit brand skal have.

–              Beskriv dit brand for os, send os en skitse.

–              Fortæl os hvilke farver, der skal indgå i dit brand.Du kan enten bestille en enkeltfarvet model eller en flerfarvet model

–              Fortæl os, hvornår du vil have dit tryk leveret. Har du ikke alt for travlt, skal du være klar over, at desto mere tid du giver os, desto lavere bliver prisen.

–              Fortæl os, hvor mange paraplyer du ønsker leveret?

I vor kollektion har vi alle modeller spændende fra almindelige paraplyer, klassiske paraplyer,transparente paraplyer, børneparaplyer, specielt designede aerodynamiske stormparaplyer, kæmpestore golfparaplyer, romantiske paraplyer, bryllupsparaplyer, retro-paraplyer, feminine paraplyer med klassiske flæser etc. – besøg vores hjemmeside.