Gaveguide til ham – hvad skal du give ham til fødselsdagen?

Blog

Kender du en ham, der snart har fødselsdag? En god ven, en kæreste eller din far – hvem som helst af det mandlige køn. Så skal du til at overveje, hvad han skal have i gave – især hvis det er lige rundt om hjørnet.

Det kan også være du allerede har en gave, men ønsker en gave til. Eller du ønsker at snyde ham, så han tænker: ”er det virkelig det, du har købt?”. Uanset hvilken type gave du søger, så kan du bruge denne guide til at lede dig i den rigtige retning.

Der er selvfølgelig forskellige typer af mænd derude – ikke to er ens. Derfor er det ikke alle gaver, der passer til lige netop ham, du køber gave til. Derfor skal denne guide selvfølgelig tages som inspiration, og så kan du frit vælge mellem gaverne, så den kommer til at passe perfekt til ham, du køber gave til.

Elektronik, spil og gadgets

Er din ”ham” interesseret i elektronik, eller blot ønsker at eje forskellige teknologiske gadgets, så kan du købe et kamera, en ny mobiltelefon eller et ur til ham. Dette er alle gadgets, der vil ligge i den dyre ende, så det afhænger selvfølgelig også af dit budget, og prisen, i har aftalt at købe gaver for.

Hvis jeres budget ligger i den dyre ende, og han godt kan lide at spille spil – enten på nettet eller med selskabet – så er der nogle forskellige ting, som du kan overveje. Her kan du nemlig gå ud og købe en playstation eller en Xbox, som han kan bruge i fritiden. Du kan også købe nogle spil til en spillekontrol, han allerede har, eller du kan købe et brætspil, som I alle kan få glæde af.

Den sjove gave

Hvis du blot er på udkig efter en sjov gave, er der ligeledes nogle forskellige muligheder her indenfor. Der findes mange forskellige butikker, der sælger sjove ting til rigtig få penge – her kan det være en god ide at gå en tur ned langs gaden og se, hvad der tilbydes de forskellige steder.

På hjemmesiden www.sexshop.dk kan du finde en masse sjovt sexlegetøj, hvilket især i teenageårene er sjovt at give i gave. Her kan du både vælge mellem et traditionelt sexlegetøj, eller et onanilegetøj til mænd, som for eksempel en Pocket Pussy eller en sex-dukke.

Den sjove gave behøver selvfølgelig ikke være vulgær, det kan også være en abnormt stor lommeregner, eller noget lignende.

Den personlige gave

En personlig gave er altid rar at få – og det behøver ikke være hjemmelavet, bare fordi det er personligt.

En pæn T-shirt, et smykke eller noget andet, som du udvælger specielt til modtageren af gaven, viser at du har lagt tanke i gaven, hvilket giver den endnu mere betydning.

Hvis du derimod er super kreativt anlagt, kan det også betyde meget, hvis du bruger tid og energi på at lave en gave selv. Dette kan være lidt i samme dur, du kan for eksempel lave et smykke, men det kan også være noget helt andet. Hvor end dit kreative talent ligger, så kan du garanteret kreere en gave, som modtageren længe vil være enormt glad for.

Dette er selvfølgelig bare nogle få forslag, som du kan bruge eller lade være. Du kan enten gå meget specifikt efter listen eller du kan blot tage inspiration. Det vigtigste ved en gave er tanken, der ligger bag, så hvis modtageren af gaven kan se, at du har lagt tanke i den, er det ikke så vigtigt, hvad selve gaven er.